Eğitim Süresi : 8 Saat
Şarap / Wine Eğitimi İşlenen Konular
Şarap / Wine Eğitimi İşlenen Konular
- Şarabın tanımı, tarihçesi, sınıflandırılması
- Şarap üretimi
- Bağcılık Üzüm Yetiştirme Kültürü
- Üzüm Üretimi
- Yılın Şansı
- Standard şaraplar
- Kuvvetlendirilmiş şaraplar (Sherry, Port Wines)
- Aromalandırılmış şaraplar (Vermout)
- Şarap dünyası
- Üzüm çeşitleri
- Şarapların saklanması ve olgunlaştırılması
- Şarap sunumu
- Şarap servisi
- Şarap çeşitleri tadımı
- Şarap tadımında kullanılan terimler
- Şarap yemek eşleşmesi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder