Eğitim Süresi : 2 Gün
F&B Servis Eğitimi İşlenen Konular
Personelde Bulunması Gereken Nitelikler
F&B Servis Eğitimi İşlenen Konular
Personelde Bulunması Gereken Nitelikler
- Bilgi, beceri, tutum ve davranışlar
- Takım ruhu iyi ilişkiler ve meslek sevgisi
- İlk izlenim, kişisel temizlik
- Yanımızda bulundurmamız gerekenler
- Genel kontrol mise en place
- Masa düzeni
- Büfe set up’ı
- Coffebreak set up’ı
- Function set up’ı
- Kahvaltı set up’ı
- Kokteyl set up’ı
- Konferans set up’ı
- Posta dağıtımı
- Standart rezervasyon alım şekli
- Misafir karşılama şekilleri
- Menü sunumu
- Captain order
- Sipariş alımı
- Satış arttırıcı öneriler
- Servis şekilleri
- Amerikan servisi
- İngiliz servisi
- Gueridon servisi
- Russervisi
- Türk servisi.
- Servis sıralaması
- Etkileyici servisin püf noktaları
- Beklenmeyen durumlar
İletişim
- Etkin dinleme
- Emir komuta zinciri
- Vücut dili, sihirli kelimeler
- İletişim kazaları
- Misafirin duymak istemeyeceği sözler
- Şikayetler karşısında yapılması gerekenler
Ödeme
- Adisyon nedir
- Adisyon açmanın önemi
- Hesap alma ve hesap kapatma
Uğurlama
- Misafir uğurlama şekilleri
- Misafir memnuniyeti
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder